Over ons

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Over ons

Waarom zijn wij de best?

In 2014 ben ik, Cliff Winklaar, gestart met een sportmassage opleiding. Zo’n anderhalf jaar later heb ik voornamelijk cursussen gevolgd. Ik heb me kunnen specialiseren in verschillende type massages waaronder: onderrug klachten, Hotstone, Deeptissue, Bamboo massage en zwangerschap massages. Deze heb ik onder andere gecombineerd tot de Winklaarmassage.

Zelf ben ik altijd een sporter geweest, het viel me op dat als ik een massage nodig had, ik niet op veel plekken terecht kon. Hier wilde ik verandering in brengen. Zo ben ik zowel bezig met mijn passie als met mijn ambitie. Masseren in de sportwereld. Een win-Winklaar situatie.

Waarom massage?

Een massage geeft niet alleen een heerlijke ontspanning maar het is ook goed voor je gezondheid.
Er zijn tientallen resultaten van verschillende onderzoeken die bewijzen hoe belangrijk een massage kan zijn voor ieders lichaam. Een massage zorgt niet alleen voor een stressverlaging maar het verbetert ook je immuunsysteem: door regelmatige massages wordt je weerstand tegen ziektes beter. Het zet je gedachten even stil, hierdoor ontspant je lichaam sneller en brengt dit kalmte met zich mee.

Je zit minder in je hoofd en zakt in je lijf. Bezorgdheid, depressie en slapeloosheid worden minder. De productie van stresshormoon verminderd. Doordat de stoffen serotonine en endorfine vrijkomen, kan dit je een blij en zorgeloos gevoel geven.
Last van gespannen spieren? Dan is een massage de oplossing! Het verzacht namelijk je pijnlijke en stijve spieren. Er komt ruimte in de spieren, omdat makkelijk gezegd: de blokkades los gekneed worden.

Amber Burgos
Amber Burgos
Masseuse
Cliff Winklaar
Cliff Winklaar
Eigenaar-Masseur
Winklaarmassage

Gun jezelf dit heerlijke moment!

Boek direct onze Win-Klaarmassage

Boek nu direct je massage bij Winklaarmassage

Alles wat je nodig hebt om optimaal te ontspannen!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
AFSPRAAK MAKEN