Massages

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lage Rugpijn

‘’Massage techniek gericht op het verminderen van de pijn in de onderrug.’’

Door ons leefpatroon verkeren we vele uren in een ongezonde lichaamshouding. Men heeft hierdoor vaker klachten in de onderrug. Buiten het leefpatroon kan dit ook veroorzaakt worden door stress en spanning. De lage rugpijnmassage is een methode om mensen weer ontspanning te geven en van daar uit de klachten te verminderen.

Hot Stone | Cold Stone 

‘’De afwisseling van koud en warm zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.’’

De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. Voor het masseren met koude stenen worden marmerstenen gebruikt. Deze zijn handmatig glad gevormd. Marmer staat er om bekend dat het kou goed kan vast houden. Het masseren met koude marmeren stenen helpt om zwellingen tegen te gaan. De warme stenen zijn net als de Hotstone massage gemaakt van basalt stenen. Basalt heeft de eigenschap om warmte lange vast te houden en geeft deze warmte weer op een natuurlijke wijze aan het lichaam door

Sport en Ontspanning

‘’Zware werkweek of training achter de rug? Kom vandaag tot rust en voel je weer Win-klaar.’’

Heeft u stijve of gespannen spieren? Last van spanning in uw schouders, nek of rug? Dan kan een sport- en ontspanningsmassage een goede oplossing zijn. Met een sportmassage verbeteren wij de doorbloeding van uw spieren. Hierbij worden de afvalstoffen sneller door het spierweefsel afgevoerd waardoor uw spieren zich sneller kunnen herstellen. Een eventuele blessure geneest hierdoor sneller en/of toekomstige blessures kunnen worden voorkomen.

Sportmassages worden ook vaak gebruikt in de voorbereiding op een wedstrijd of zware fysieke belasting. Met een regelmatige sportmassage bevordert u uw prestaties.

Stoelmassage

‘’Voor festivals, kleine/grote evenementen en bedrijfsbezoeken’’

Stoelmassage op uw bedrijfsfeest, beursstand of festivals. De masseurs zal er voor zorgen dat u en uw gasten heerlijk kunnen ontspannen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken, zoals hoofdmassage, rug massage en handmassage.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
AFSPRAAK MAKEN